pralines
Een praline is een omhulsel van chocolade met een vulling.
Het galetje
De specialiteit van ons huis en de favoriet van velen.
Twee schijfjes zuivere chocolade met daartussen een vulling van aromatische melkchocolade en boter.
Verkrijgbaar in melkchocolade (min. 33% cacao) of pure chocolade (55% cacao)
De Ambassador
Een karaktervolle praline met het embleem van de familie Sweertvaegher. Een fijn laagje chocolade aan de buitenzijde, een zachte hazelnootpraliné met fijngemalen nougatine van amandelnoten vanbinnen. Verkrijgbaar in melkchocolade (min. 33% cacao) of pure chocolade (55% cacao)
Gino
Een luchtballon voor levensgenieters. Een licht krokante vulling van zachte hazelnootpraliné en fijne feuilletine. Verkrijgbaar in melkchocolade (min. 33% cacao) of pure chocolade (55% cacao)
Jacqueline
Snobinette brésilienne
Handgemaakt korfje uit pure chocolade met vulling op basis van hazelnootpraliné, melkchocolade en boterroom. Afgewerkt met gekarameliseerde hazelnootjes.
Jeannot
Snobinette mokka
Handgemaakt korfje uit pure chocolade met vulling op basis van melkchocolade, boterroom en koffie-extract.
Jeanine
Snobinette Rhum
Handgemaakt korfje uit pure chocolade met vulling op basis van pure chocolade, boterroom en rhum.
Magda
Noix de Grenoble
Schelpje van pure chocolade gevuld met pâte au beurre op smaak gebracht met melkchocolade en hazelnootpraliné. Afgewerkt met een walnoot.
Marleen
Pâte au beurre
Schelpje van pure chocolade gevuld met pâte au beurre op smaak gebracht met melkchocolade en hazelnootpraliné. Afgewerkt met een walnoot.
Veerle
Crême au beurre mokka
Melkchocolade met een vulling op basis van roomboter en koffie-extract.
Annelore
Crême au beurre praliné
Pure chocolade met een vulling op basis van roomboter en hazelnootpraliné.
Ann
Crême au beurre vanille
Pure chocolade met een vulling op basis van roomboter en Tahitensis vanille.
Simone
Praliné
Melkchocolade met vulling van gianduja (hazelnootpraliné en chocolade).
Vivianne
Praliné krokant
Pure chocolade met vulling van hazelnootpraliné en gekarameliseerde hazelnootstukjes.
Madame S
Zoete gianduja
Melkchocolade met zachte vulling op basis van boterroom en gianduja (hazelnootpraliné en chocolade).
Daniël
Amandeltruffel
Een zachte kern van hazelnootpraliné, room en Java-melkchocolade met een verfijnde karamelsmaak, omhuld met krokante amandelschilfers.
Jérémie
Chocoladetruffel
Een zachte kern van hazelnootpraliné, room en Java-melkchocolade met een verfijnde karamelsmaak, omhuld met melkchocoladeschilfers.
Joseph
Nougatine truffel
Een zachte kern van hazelnootpraliné, room en Java-melkchocolade met een verfijnde karamelsmaak, omhuld met pure chocolade en nougatine van amandelen.
Gerarda
Ganache
Melkchocolade gevuld met intense ganache van pure chocolade.
Kaat
Rhum
Melkchocolade met vulling op basis van roomboter en rhum.
Monsieur S
Rhum
Pure chocolade met vulling op basis van roomboter en rhum.
Astrid
Kirsch
Pure chocolade met vulling van zachte suiker en Kirsch likeur.
Cécile
Marsepein van Portugese amandelen omhuld met pure chocolade.